کامپیوتر,اینترنت,ترفند ها و بیشتر...
 
Design by : NazTarin

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 24
تعداد نظرات : 19
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


یه مطلب جالب به چشمم خورد گفتم واستون بنویسم در مورد استفاده از کامپیوتر وافسردگیه!!!!!

اگر تا دیر وقت پای کامپیوتر هستد یا حتی تلویزیون تماشا میکنید شاید بهتر باشد این کار را متوقف کنید.

محققان مرکز پزشکی دانشگاه اوهایو اخیرا ارتباطی بین افسردگی و نور های مصنوعی در طول شب یافته اند.

دانشمندان همستر ها را مقابل نور های ملایمی قرار دادند که امثال نمایشگر های تبلت و تلوزیون ساطع میکنند.

ناحیه هیپوکمپوس مغز این همستر ها تغییری داشت که به شدت مشابه به مغز انسان های افسرده شد.این جانوران همچنین علاقه کمتری به خوردن آب شیرین داشتندکه نشان از ضعیف شدن سلامت روانی آنها داشت

همچنین میزان آسیب پذیری جنس مونث 2 برابر مذکر بود

البته خوشبختانه این اثر دایمی نیست و چند هفته پس از که محققان همستر ها را از این نور ها دور کردند مغز آنها به حالت طبیعی خود باز گشت!

 


ادامه مطلب


شبکه هاي Wi-fi wirelessيا بي‌سيم مدت زماني است که در کشور ما روند رو به رشدي داشته است. در حال حاضر در دانشگاه ها، فرودگاه ها، مراکز تجاري و اماکني نظير آنها دسترسي به اينترنت از طريق شبکه Wireless امکان پذير است. اما نکته اي که وجود دارد اين است که اگر ايجاد به يک شبکه بي‌سيم براي همه امکان پذير است بنابراين استفاده از آن براي مجرمان و خلافکاران نيز مجاز مي‌باشد!

پس شما به عنوان يک کاربر در اين زمان نبايستي ايمني سيستم خود را فراموش کنيد. يکي از ترفندهاي هکرها اين است که يک سرور دروغين ايجاد کرده و باعث ميشوند شما به جاي اتصال به سرور اصلي شبکه ناآگاهانه به کامپيوتر هکر که نقش سرور را ايفا ميکند متصل شويد! به همين سادگي خودتان باعث شده ايد هکر بتواند به سادگي به کامپيوتر يا لپتاپ شما نفوذ کرده و سوء استفاده نمايد. براي جلوگيري از اين مشکلات چه بايد کرد؟ در اين ترفند به معرفي اقدامات احتياطي به هنگام اتصال به شبکه Wireless ميپردازيم.
 
هيچگاه ناآگاهانه آن‌لاين نشويد
اگر نيازي به اينترنت نداريد، اتصال Wi-fi دستگاه خود را قطع نماييد و علاوه بر آن همواره قابليت اتصال اتوماتيک به شبکه ها در سيستم خود غير فعال کنيد. اين کار عمر باتري را نيز بيشتر مي‌کند.
 
از شبکه مناسب و درست استفاده کنيد
وقتي به شبکه بي‌سيم وصل مي‌شويد، ويندوز SSIDهاي (Service set Identifiers) تمام شبکه‌هاي اين مجموعه و محدوده را به شما نشان مي‌دهد.

همچنين اطمينان حاصل کنيد که به شبکه درست وصل شده‌ايد، براي اينکار کافي است از متصدي مربوطه در محل نام صحيح کانکشن اصلي شبکه را پرس و جو نماييد. در صورت مشاهده کانکشن هاي مشکوک حتماً مراتب را به مسئولان گزارش دهيد.
 
منبع: سایت نگاهک

 


ادامه مطلب


نوت بوک ضد ضربه جدید پاناسونیک با نام SX2 از سری جدید پردازنده های اینتل یعنی lvyBridge بهره میبرد و وزن آن حدود 1.4 کیلو گرم است

پاناسونیک میگوید به دلیل استفاده از آلیاژ منیزیم در بدنه ی SX2 سقوط از ارتفاع 75 سانتی متری هم هیچ آسیبی به آن وارد نمی کند.

نکته جالب این است حتی اگر نوت بوک روشن هم باشد بر اثر این سقوط آسیبس نمیبیند. جالب تر آن که این نوت بوک از هر طزف تحمل فشار 100 کیلو گرم را دارد.

هر چند SX2 در سری نوت بوک ها ی مقاوم قرار میگیرذ اما پاناسونیک بدش نمی آید که آن را در سری نوت بوک های ظریف هم جا بزند بخصوص آن که ادعا دارد ضخامت آن حدود 30% از سایر نوت بوک ها ی مقاوم کمتر است

قیمت پایه اش   2650  دلار است.

http://www.newswala.com/2012/10/19/Newswala-i-Panasonic_CF_SX2_ultra_light_notebook.jpg


ادامه مطلب


این مطلب خیلی جالبه حتما بخونید

شاید بسیاری از کاربران تنها وظیفه گوگل را نمایش سایت های جستجو شده و ارائه برخی از سرویس های جانبی بدانند اما در این موتور جستجو قابلیت های ویژه ای نیز قرار دارد. البته این ویژگی ها مثل برخی از موتور های جستجو پیشرفته نیستند که برای امور خاصی طراحی شده اند اما میتوان با چند ترفند ساده از آنها بهره گرفت.


ماشین حساب

شما میتوانید از گوگل به عنوان یک ماشین حساب استفاده کنید. کافی است عبارت مورد نظر خود را در قسمت جستجو وارد نمایید تا گوگل پاسخ آن را به شما نمایش دهد. پس از نمایش پاسخ گوگل یک ماشین حساب کلیدی را به نشان میدهد که موارد پیشرفته ای در آن قرار دارد. از این پس میتوانید به جای استفاده از برنامه های محاسبه گر بر روی گوشی و یا رایانه خود از این سرویس گوگل استفاده کنید.




مبدل واحد

گوگل هم چنین میتواند یک واحد را به واحد دیگر تبدیل نماید. برای انجام این کار کافی است عبارت X unit to unit را جستجو نمایید که حرف X نشانگر مقدار مورد نظر و unit اول و دوم برای مشخص کردن واحد مبداء و مقصد میباشد. برای مثال وقتی عبارت degrees f to c را تایپ کنید گوگل برای شما تبدیل واحد را از سانتی گراد به فارنهایت انجام میدهد. همانند ماشین حساب مبدل واحد نیز پس از نمایش به صورت پیشرفته در خواهد آمد.




شما هم چنین میتوانید دو واحد را با یک دیگر ترکیب نمایید و سپس اقدام به محاسبه مقادیر نمایید.




تبدیل ارز

دیگر امکان قرار گرفته در این موتور جستجو تبدیل مقدار دو ارز به یک دیگر میباشد. برای مثال با نوشتن عبارت usd to cad واحد دلار آمریکا به دلار کانادا تبدیل میشود. هم چنین اگر قصد دارید مقدار مشخصی را بدست آورید باید قبل از نوشتن مقادیر عدد مورد نظر را وارد نمایید.




آدرس IP

به کمک گوگل میتوان IP کنونی یک کاربر را مشخص کرد. برای این کار لازم است تا عبارت what is my ip را در نوار جستجو تایپ نمایید و سپس IP شما به نمایش در خواهد آمد.




آب و هوا

قسمت آب و هوا یکی دیگر از جستجو های ویژه است که میتواند آب و هوای یک منطقه خاص را برای زمان کنونی و چند روز آینده نمایش دهد. البته اگر مکان خود را مشخص نکنید گوگل به صورت خودکار مکان شما را شناسایی و آب و هوای آنجا را نمایش میدهد.




طلوع و غروب خورشید

شما هم چنین میتوانید طلوع و غروب خورشید را برای مکانی نشان دهید. کافی است عبارت sunrise و sunset را جستجو کنید. همانند جستجو آب و هوا اگر مکانی را مشخص نکنید سرویس محل کنونی شما را شناسایی خواهد کرد.




زمان

با تایپ کردن عبارت time زمان کنونی را برای یک محل خاص مشاهده نمایید. برای مثال برای نوشتن time paris زمان کنونی به وقت پاریس برای شما نمایش داده میشود. اگر فقط عبارت time را جستجو کنید گوگل محل شما را شناسایی خواهد کرد.




ردگیری بسته های پستی

اگر قصد دارید که یک بسته ی ارسال شده توسط سرویس های خدمات پستی را ردیابی نمایید میتوانید شماره سریال آن را در قسمت جستجو بنویسید. این قابلیت گوگل در حال حاضر برای سرویس هایی مثل UPS و Fedex کاربرد دارد. پس از جستجو لینک مربوط به بسته برای شما به نمایش در خواهد آمد.



 


ادامه مطلب


با مطالعه نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شده٬ می‌توانید بر ضریب امنیت خود در جهان مجازی بیفزایید. این پنج نکته٬ اشتباهاتی ساده و پیش‌پاافتاده‌اند که این روزها بسیاری از کاربران مرتکب‌شان می‌شوند.

با گسترش نفوذ اینترنت و سرویس‌های آنلاین٬ امنیت در اینترنت هم اهمیتی روزافزون یافته است. حفاظت از زندگی دیجیتال و حراست از حریم خصوصی در فضای مجازی٬ موضوعی گسترده است که تسلط بر آن مستلزم پیگیری تحولات دنیای امنیت آنلاین است؛ موضوعی که بسیاری از کاربران حوصله و وقت کافی برای پرداختن به آن را ندارند.

اما در جهانی که هکرها و نفوذگران هر روز دام‌های جدیدی برای سرقت اطلاعات خصوصی کاربران در محیط‌های گوناگون مجازی طراحی و پهن می‌کنند٬ صرفا نصب کردن یک برنامه آنتی‌ویروس روی سیستم کامپیوتری و پسورد گذاشتن برای اتصال وایرلس و بی‌اعتنایی به جزئیات امنیتی٬ نمی‌تواند امنیت شما را تامین کند. آگاهی از برخی اشتباهات فاحش و رایج کاربران اینترنت در سراسر جهان٬ مساله‌ای است که می‌تواند به ارتقای امنیت شما کمک کند. تامین امنیت٬ نیازمند بررسی و به‌روزرسانی پیوسته و مستمر است.

به پنج نکته‌ای که در این مطلب مطرح شده‌اند توجه کنید و تلاش کنید تا جایی که می‌تواند از ارتکاب این اشتباهات خودداری کنید. این مطلب چکیده‌ای از توصیه‌های امنیتی رایج در پایگاه‌های تخصصی امنیت در اینترنت است. فراموش نکنید که امنیت موضوعی کاملا نسبی است و هیچ روش قطعی و دائمی برای تامین آن وجود ندارد٬ اما هرچه بیش‌تر نسبت به آسیب‌پذیری‌ها آگاه باشید٬ می‌توانید از روش‌های بهتری برای رفع آنها بهره بگیرید.

پسوردهای ضعیف٬ زمینه‌ساز گرفتار شدن در دام هکرها



اگر به فهرست ضعیف‌ترین پسوردهای سال ۲۰۱۲ نگاه کنید٬ می‌بینید که اکثر کاربران برای تسهیل یادآوری پسوردها از عباراتی استفاده می‌کنند که یافتن آنها برای نرم‌افزارهای کرکر (Cracker) که نفوذگران از آنها برای پیدا کردن تصادفی پسوردها بهره می‌گیرند٬ بسیار ساده است.

پسوردهایی نظیر 12345678 و qwerty و abc123 و iloveyou هنوز هم از جمله پرکاربردترین پسوردها در جهان‌اند. شاید باور نکنید٬ اما ۱۰ درصد از کاربران اینترنت جهان ترتیبی از اعداد ۱ تا ۸ را به عنوان پسورد خود انتخاب می‌کنند. نزدیک به پنج درصد کاربران٬ از خود کلمه password به عنوان رمز عبور استفاده می‌کنند. بدیهی است که اگر خود را جای هکری بگذارید که می‌خواهد به رمز عبور حساب‌های کاربران دست یابد٬ اولین چیزهایی که تست می‌کنید همین عبارات ساده و دم‌دستی‌اند.

در سال ۲۰۱۲ صدها هزار نفر از کاربران سرویس‌هایی نظیر یاهو٬ لینکدین٬ لست‌اف‌ام و ... اکانت‌های خود را از دست دادند و علت آن چیزی جز استفاده از همین پسوردهای ضعیف نبود. نخستین گام در کرک کردن پسوردها «حملات دیکشنری» است؛ یعنی هکرها پیش از هرچیز از مجموعه واژه‌هایی که در دیکشنری‌های گوناگون به زبان‌های مختلف آمده برای تست پسوردها استفاده می‌کنند.

بنابراین٬ نخستین توصیه در انتخاب پسورد محکم این است که هرگز عبارتی که به سادگی در یک دیکشنری می‌توان یافت را به عنوان پسورد ایمیل٬ فیس‌بوک٬ اکانت بانک یا اتصال اینترنتی خود انتخاب نکنید. یک پسورد محکم باید دست‌کم ۱۲ کاراکتر را در بر بگیرد و این کاراکترها باید ترکیبی از حروف و اعداد باشند که به بی‌ربط‌ترین شکل ممکن در کنار هم قرار می‌گیرند. حتما در پسوردها از ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک و نیز علائم ویژه (مانند @#$^&*!) استفاده کنید.

گذشته از اینها٬ هرچند ماه یک‌بار پسوردهای خود را تغییر دهید. هرگز در پسوردها از اعدادی که در کارت‌های شناسایی خود دارید (مانند شماره ملی٬ شماره گواهی‌نامه٬ تاریخ تولد٬ شماره دانشجویی و ...) استفاده نکنید. کسانی که می‌خواهند به اطلاعات خصوصی شما دست پیدا کنند٬ همه این مسیرها را طی خواهند کرد. استفاده از نرم‌افزارهای مدیریت پسورد هم راهکار مناسبی برای ارتقای امنیت است. اگر می‌خواهید در این باره بیشتر بدانید٬ راه‌های انتخاب پسوردهای محکم را در گوگل جست‌وجو کنید. هزاران مقاله مفید٬ به زبانی ساده می‌توانند راهنمای شما در انتخاب پسوردهایی باشند که مقاومت بیشتری در برابر حملات هکرها دارند.

کلیک کردن روی لینک‌های موجود در ایمیل‌ها؛ امنیت٬ پَر!


برای خواندن بقیه روی ادامه ی مطلب کلیک کنید...بخونید جالب و مهمه


ادامه مطلب



هر دستگاهی که قادر به نگهداری اطلاعات باشد به نحوی که استفاده کننده از آن بتواند ئر هر لحظه که نیاز است به اطلاعات مورد نیاز است دست یابی داشته باشد حافظه نامیده می شود.

 

همواره بهتر است از حافظه های جانبی استفاده کنیم زیرا:

 

1.حافظه اصلی کامپیوتر محدود است. 

2.با قطع جریان برق اطلاعات حافظه RAM از بین می رود.

 

3.بعضی از اطلاعات به صورت دوره ای مورد استفاده قرار میگیرد.

بعضی از انواع حافظه جانبی عبارتند از: دیسک های نوری.دیسک های مغناطیسی.نوار مغناطیسی

دیسک های مغناطیسی 2 دسته اند دیسک های سخت (hard disc) و دیسک های فلاپی (floppy disc)

در یک سیستم کاپیوتری رسانه های ذخیره سازی گوناگونی برای نگهداری اطلاعات وجود دارد که اصطلاح عام حافظه به همه ی آنها اطلاق میشه.

این رسانه ها هر یک محدودیت و مزایی دارند

دیسک نوری بیشترین ظرفیت را دارد و کمترین هزینه یک بایت

دسته بندی حافظه اصلی کامپیوتر:

  (RAM ( Random Access Memory 

(ROM (Read Only Memory

تفاوت RAM و ROM : حافظهRAM در اختیار کاربر است که میتواند اطلاعاتی را در آن ذخیره نماید و یا از اطلاعات موجود در آن استفاده کند.

حافظه ROM فقط یک حافظه ی قابل خواندن است این حافظه حاوی دستورالعمل هایی است که کارخانه سازنده کامپیوتر آن را مینویسد محتویات این حافظه توسط کاربر قابل تغییر نیست .

 


ادامه مطلب


 

در گذشته دستگاه‌های مختلف مکانیکی ساده‌ای مثل خط‌کش محاسبه و چرتکه نیز رایانه خوانده می‌شدند. در برخی موارد از آن‌ها به‌عنوان رایانه آنالوگ نام برده می‌شود. چراکه برخلاف رایانه‌های رقمی، اعداد را نه به‌صورت اعداد در پایه دو بلکه به‌صورت کمیت‌های فیزیکی متناظر با آن اعداد نمایش می‌دهند. چیزی که امروزه از آن به‌عنوان «رایانه» یاد می‌شود در گذشته به عنوان «رایانه رقمی (دیجیتال)» یاد می‌شد تا آن‌ها را از انواع «رایانه آنالوگ» جدا سازند.

 

چرتکه اولین دستگاهی است که انسان برای محاسبات از آن بهره برده و هنوز در بسیاری از نقاط جهان کاربرد دارد.

 

این وسیله حدود 5000 سال قبل از میلاد و احتمالا توسط چینی ها اختراع شده است

 

در سال 1642 پاسکال ریاضی دان فرانسوی دستگاهی به نام ماشین جمع زن اختراع کرد.

 

مدتی بعد لایب نیتز ریاضی دان آلمانی موفق شد دستگاهی به نام ماشین محاسبه بسازد که میتوانست علاوه بر جمع و تفریق بر اساس روش پاسکال عمل ضرب و تقسیم را نیز انجام دهد.

 

فکر ساختن ماشینی که بطور خودکار و یا با برنامه ای کار کند اولین بار در سال 1882 توسط چارلز بابیچ مطرح شد بعد ها بسیاری از طرح ها و افکار وی در ساختن کامپیوتر های اولیه مورد استفاده قرار گرفت و به همین دلیل او را پدر کامپیوتر لقب داده اند

اولین ماشین الکترومغناطیسی بوسیله ی هاوارد آیکن در دانشگاه هاروارد و با کمک مالی و فنی شرکت IBM ساخته شد.این ماشین در سال 1944 کامل گردید این ماشین میتوانست عملیات جمع تفریق ضرب تقسیم و محاسبات الگوریتم و توانهای مختلف و محاسبات توابع مثلثاتی مانند سینوس و کسینوس را انجام دهد.


این مطلب کوتاهی بود از تاریخچه کامپیوتر...

 


ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ دو شنبه 11 دی 1391برچسب:تاریخچه کامپیوتر,کامپیوتر,ترفند,PANIZ, توسط paniz